Het Duitse A-merk Nolte Keukens voor ieder budget en wens!

Wij nodigen u graag uit, als grootste Nolte keuken dealer van Nederland om onze mega showrooms te bezoeken, met meer dan 100 opgestelde keukens voor ieder budget.
Wij maken graag een pasklaar Nolte Keukens ontwerp, waar u “levenslang” van kunt gaan genieten.

KWALITEIT VOOR IEDER BUDGET

Bij de Nolte Keuken showroom vindt u ontzorgde Duitse A-merk keukens, A-merk apparatuur, het aanrechtblad en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Alles kan voor u geregeld worden – montage, aansluiten of het volledige pakket! Wilt u eerst oriënteren? Dat kan! Alle keukens zijn voorzien van een vast lage prijs. Zo kunt u zelf beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.  

Aller nieuwste Nolte Keukens collectie

Bij de Nolte keuken show bij Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar en Dordrecht vindt u alle nieuwe Nolte keuken modellen als eerste. Daarbij ook vrijwel alle denkbare keukenstijlen, van modern tot klassiek, van hedendaags tot landelijk, van recht op en neer tot ergonomisch, van wit tot zwart, en vele kleuren van de regenboog, kortom de keuze is reuze!
Tevens zijn er ook vele Nolte Keukens en Nolte-Eco keukens welke direct 24/7 uit voorraad geleverd kunnen worden.

Alle Nolte keukens

U vindt hier de Nolte keuken collectie, met vele details. Compleet geleverd inclusief apparatuur. Heeft u al apparatuur, of wilt u deze elders aanschaffen, dat vinden wij ook prima.

Nolte Keukens direct leverbaar!

Er zijn honderden verschillende opstellingen uit voorraad mogelijk, en dat zowel in Nolte Keukens, als in Eco keukens, welke ook door Nolte Keukens geproduceerd worden.

Betaalbaar geprijsd

Wij kopen de Nolte keukens en Eco keukens rechtstreeks van de fabriek.
Door onze grote volumes met volle vrachtauto’s kunnen wij u een scherpe prijs garanderen!

Eens een Nolte keuken, altijd een Nolte keuken!

Deze kop is niet voor niets! Wij hebben al vele generaties voorbij zien komen, die na de eerste Nolte keuken wederom voor Nolte keukens kiezen, betrouwbaarheid, zekerheid en een mooi ontwerp daar staan wij bekend om! – hieronder vertel ik u wat meer over het A-merk Nolte Keukens.

Kwaliteit: “made in Germany”

Nolte wordt ontworpen en geproduceerd in Duitsland en het merk staat sinds 1958 bekend om de beste kwaliteit en de scherpe prijs. Voor iedere ruimte, woonstijl en budget een passende keuken!

Wij kennen als familie bedrijf de kwaliteit van Nolte Keukens al vanaf 1969. Nolte Keukens behoort tot de grootste keukenfabrieken van Nederland, en staat voor buitengewone kwaliteit op alle vlakken: van de gebruikte materialen, tot en met de milieuvriendelijke productie en het unieke design zijn daar goede voorbeelden van.

Nolte Keukens
Nolte Keuken Porto

Nolte Keukens staat voor zekerheid en betrouwbaarheid!

Innovatie

Nolte keukens innoveert “dagelijks”. Iedere dag proberen wij de keuken net weer iets beter te maken als gisteren, een voorbeeld is onze vrijwel volledig geautomatiseerde fabriek in Lohne, waar alle denkbare robotisering toegepast is, met natuurlijk nog steeds het vakmanschap en het wakend oog van onze Nolte vakspecialisten.

Kwaliteit

Nolte keukens werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, deze worden vrijwel allemaal digitaal verwerkt, en door de machinestraten in de Nolte fabriek verwerkt, en daarna handmatig gecontroleerd, tot uiteindelijk de Nolte keuken die bij u thuis komt te staan.

Assortimentskeuze

Nolte keukens heeft vele keukenprogramma’s in bijna 200 kleurmogelijkheden, door dit brede en vooral gevarieerde assortiment kunnen wij aan vrijwel iedere wens tegemoetkomen, ook uw Nolte keuken zit daar vast en zeker tussen.

De juiste prijs

Nolte keukens heeft een breed programma, met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Door alle programma’s heen vindt u voordelige Nolte Keukens maar ook meer uitgebreidere en luxere keukens, daarom is er ook altijd een Nolte keuken voor ieder budget!

FAQ

De meeste gestelde vragen.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij zullen u graag helpen met al uw Nolte Keukens vragen.

 

  • TIP! Gebruik onderstaand contactformulier
  • Door te bellen: Dordrecht 088-0101201 / Ter Aar 088-0101200

Wat is de levertijd?

De levertijd van een Nolte keuken kan varieren afhankelijk van de frontuitvoering, reken gemiddeld op 12 weken en u zit goed.

Ook hebben wij Nolte keukens op voorraad in alle denkbare afmetingen en opstellingen. 
De keukens uit voorraad zijn direct leverbaar, kom ze bekijken.

Met of zonder montage?

Ja, beide is mogelijk! wij kunnen de keuken vakkundig voor u monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw Nolte keuken zelf te monteren.
– indien u zelf monteert krijgt u er een complete en handige Nolte handleiding bij van ons.

 

Kan ik mijn keuken reserveren voor later?

Wij kunnen uw Nolte keuken tot wel 12 maanden reserveren, hierdoor weet u zeker dat uw keuken in de planning zit. Ook wordt de prijs vastgeklikt zodat u nooit geconfronteerd kan worden door een prijsverhoging.
Wanneer u zover bent, dan komt u nog een keer langs om de laatste details door te nemen, en wijzigen is in dit afroepgesprek dan nog volledig mogelijk!

Kan ik de keuken ook afhalen?

Een voorraadkeuken kunt u 24/7 bij ons afhalen in ons afhaal magazijn. Een Speciaal bestelde keuken leveren wij uitsluitend bij u thuis af.

Vraag nu vrijblijvend ons Magazine aan

U kunt vrijblijvend ons uitgebreide keukenmagazine aanvragen, deze staat onder andere vol met interessante verhalen, en ook Nolte keuken keukendeal aanbiedingen. Ook het voorraadconcept, waaronder ook Nolte en Eco Keukens, welke ook in de Nolte keukenfabriek geproduceerd worden.

Contact

Contact opnemen?

– Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op!
>per mail: info@keukenwarenhuis.nl
>via een Facebook chat: op https://www.facebook.com/Keukenwarenhuis 7h-23h
>via een live chat: 7 dagen in de week 7h-23h, en in het weekend 9h-23h
>via ons contactformulier: https://keukenwarenhuis.nl/contactformulier
>of eventueel bellen: Ter Aar: 088-0101200 of Dordrecht: 088-0101201

E-mail

info@keukenwarenhuis.nl

Ter Aar (ZH)

Keukenwarenhuis.nl
Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar
088-0101200

Dordrecht

Keukenwarenhuis.nl
Einsteinstraat 29

3316 GG Dordrecht
088-0101201

Kom langs in de showroom!

U kunt de Nolte keukens komen bekijken, bij Keukenwarenhuis.nl, in de grootste keukenshowrooms van Nederland, met meer dan 100 ontzorgde keukendeals, en vele honderden keukens direct uit voorraad.

Openingstijden

Maandag – Woensdag

10:00 – 18:00

Donderdag – vrijdag

10:00 – 22:00

Zaterdag

9:00 – 18:00